berber2

BERBER SCHÖNHOLZER
Intermediate Senior III

Berber heeft een eigen yogastudio in Amsterdam en geeft leiding aan de Iyengar Yoga Zeeburg lerarenopleiding in Amsterdam. Naast de opleiding in Maastricht geeft ze ook les op de Iyengar Yoga teachertraining in Zwitserland en neemt ze examens af in binnen- en buitenland. Berber geeft sinds 2013 jaarlijks workshops bij Yoga Maastricht.
Binnen onze opleiding geeft ze les in asana’s, pranayama en filosofie.

 

 

Kenan Albayrak-zw

KENAN ALBAYRAK
Intermediate Senior II

Naast zijn betrokkenheid bij de opleiding in Maastricht geeft Kenan les aan de Iyengar Yoga Akademie Rhein Ahr (Keulen en Bad Neuenahr) en in Frankfurt. Naast het opleiden van yogaleraren neem hij ook examens af voor de Iyengar Yogavereniging in Duitsland.
Kenan verzorgt binnen onze opleiding lessen in asana’s, pranayama en filosofie.

 

kristien-zw

KRISTIEN VAN REUSEL
Intermediate Senior I

Kristien komt van oorsprong bij ons uit de regio... Hasselt, maar woont inmiddels al geruime tijd in Amsterdam, waar ze haar eigen studio runt (Yogaschool Amsterdam). Kristien is afgestudeerd aan de dansacademie in Rotterdam en heeft daarna in Berlijn een opleiding Laban Movement Analysis/Bartenieff Fundamentals afgerond waardoor ze zich Certified Movement Analyst mag noemen. Sinds 1999 heeft ze 5 examens afgelegd binnen de Iyengar Yoga en nu leidt ze leraren op in Amsterdam en Maastricht. Kristien is hoofd van de Ethische en Certificatie Commissie/bestuurslid van de Iyengar Yoga Vereniging Nederland en examinator voor lerarenexamens op een hoger niveau.
De lessen die Kristien binnen onze opleiding verzorgt bestaan uit asana’s, pranayama en anatomie.

 

Anke-zw

ANKE ROTLANGELS
Intermediate Senior I

Anke heeft samen met haar man een eigen yogastudio in Essen en is naast de opleiding in Maastricht als opleider verbonden aan de Iyengar Yoga Akademie Rhein Ahr (Keulen en bad Neuenahr). Naast haar werk als yogalerares heeft Anke 10 jaar een eigen praktijk als verloskundige gehad. Binnen onze opleiding zet ze haar specialisme in om je te leren over zwangerschap, menstruatie en hoge bloedddruk.
Ze verzorgt de lessen asana's, pranayama en anatomie.